•  
  •  
  •  

 

 
 

Електронен дневник

 

Електронният дневник, използван от ОУ „Христо Ботев“ – с. Брестовица е достъпен на адрес НЕИСПУО: https://oidc.mon.bg/interaction/vYFTZxRtZSWg5W-WAgCuF2.

Вход в електронния дневник:

За родители: след създадена регистрация на родител в НЕИСПУО, която се създава чрез имейла на ученика от типа: ivan.ivanov@edu.mon.bg

акаунт от администратора и/ или служебния акаунт

за учители и служители чрез имейла от типа: ivan.ivanov@edu.mon.bg и лична парола.

 

"Ръководство за регистрация в електронния дневник"

 

 

Календар

 

Контакти

 

 

Проект „ТВОЯТ ЧАС“ 

Анкетна карта

 

Лого на проекта


Публична изява

 


  


Публична изява на клубовете „Малки мажоретки“, „Арт ателие“, „ Математиката зная, със задачи си играя“, „Родна реч“, „Езикознание за всички“, „ Математиката- разбера ли, ще е лесно“, „Футбол“ и „ Народна шевица“

 

 


Посещение на театрална постановка „Боряна“ от Й.Йовков от клубове „Езикознание за всички“ и „ Родна реч“ към проект „Твоят час“

На 25.05.2017 г. клубовете „Езикознание за всички“ и „ Родна реч“ посетиха Драматичен театър гр.Пловдив и театралната постановка „ Боряна“ от Йордан Йовков.

С нас бяха и родители на учениците от двата клуба. Театралното представление беше от 19.00 часа.Всички бяха очаровани от декора и актьорската игра на артистите.

 


На 26.04.2017г. в училищния двор се проведе публична изява на участниците от групата по «Футбол» на която присъстваха: г-жа Крайчева- Директор на ОУ» Христо Ботев»; г-жа Николова- учител по АЕ; ;г-жа Вутова –учител по история; г-жа Урилска- учител по БЕЛ и ИТ; г-жа Джингарова- учител по Математика; г-жа Мерджанова, г-жа Билева и други  учители в НЕ; Димитър Попов, Антон Деков, Илия Попов, Георги Гълъбов, Атанас Димитров, Тодор Глухарски  и много други родители и близки на участниците; Милена Гешева и Даниела Димитрова- членове на Обществения съвет към училището; както и много ученици.

На терена се разигра страхотен мач от малките футболисти, подкрепен от въудошевена публика. Срещата протече под строгия поглед на  съдията, в лицето на г-н Кушкиев /ръководител на групата/.

 

 


На 06.04.2017г. се проведе  поредната  публична изява на клуб „НАРОДНА ШЕВИЦА“ с ръководител  Елена Мерджанова.

Изявата  беше  под надслов: «Червен, червен Великден!»

Целта  е да се покаже сръчността и фантазията на учениците, тяхната изобретателност при шаренето на Великденските яйца.

Учениците от клуба работиха с  темперни и акварелни бои, както и с бои за яйца. Изпод работливите им ръце яйцата се получиха пъстри и весели – точно като за Великден!

На събитието присъстваха:  Г– жа Ваня Крайчева –Директор на ОУ «Хр. Ботев».  Учениците от Групата по интереси «Арт – ателие» с ръководител г-жа Илина Вутова, г-жа Марияна Патишанова – старши учител - ЦДО в ОУ «Хр. Ботев», г-жа Джингарова – ст. учител-ЦДО в Начален етап.

Анна Лянина – родител , Станка Атанасова и Даниела Димитрова – членове на обществения съвет към училището.

 

 


На 01.02.2017г. се проведе  първата публична изява на клуб „МАЛКИ МАЖОРЕТКИ“ с ръководител  Даниела Димитрова.

Целта  е да се покаже резултата от труда на учениците, как са овладяли маршовата стъпка и да покажат индивидуалните способности в областа на танцовото изкуство.

Учениците от клуба  с  интерес  и старание овладяха  движенията с музика и с  желание показаха пред  публика  познания  по ритмика и актьорско майсторство.

На събитието присъстваха:  Г– жа Ваня Крайчева –Директор на ОУ «Хр. Ботев».Учениците от училището, учители и много гости.

Милена Гешева и Даниела Димитрова – членове на обществения съвет към училището.

 

 


Подреждане на изложба

 

Подреждане на изложба с творби на участниците в групата «Арт ателие», към ОУ »Христо Ботев» с.Брестовица, на 20.01.2017г . Изявата цели  да покаже резултата от труда на учениците, както и начина по който една работа може да се превърне в произведение на изкуството. Творбите бяха разположени във фоайето на училището, където всеки един от учениците в училището можеше да види и да се докосне до красивото, създадено от техните връстници.

 

На изявата присъстваха: г-жа Крайчева- Директор на ОУ»  Христо Ботев»; г-жа Николова- учител по АЕ; г-жа Урилска- учител по БЕЛ и ИТ; г-жа Джингарова- учител по Математика; г-жа Мерджанова – учител в НЕ; Вера Стратева, Емилия Менкова, Даниела Билева – родители; Милена Гешева и Румяна Папалова- членове на Обществения съвет към училището.

 


 

На 05.03.2017 г. клубовете "Народна шевица" и "Арт ателие" към проект Твоят час посетиха празника "Пестпонеделник" в град Широка лъка.

 


В ОУ „Христо Ботев“ с.Брестовица имаме екип от учители, които се стремят да прилагат иновативни методи в обучението, с цел повишаване на качествените показатели на учениците в задължителната подготовка.

 

Полагат усилия , за да се създадат навици за работа в екип и междуличностни отношения.

 

С изпълнението на проекта „Твоят час“ се цели  развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности.

 

Този проект дава възможност за  провеждането на извънкласни дейности, организирани от училището.

 

 Основни дейности и ръководители на групите по  проекта:   

      1. „Родна реч”- Галина Билева

      2. „Математиката зная, със задачи си играя”- Галина Билева

      3. „Езикознание”- Недялка Урилска

      4. „ Математиката-разбера ли, ще е лесно”- Мария Джингарова

      5. „Арт ателие”- Илина Вутова

      6. „Народна шевица”- Елена Мерджанова

      7. „Малки мажоретки”- Даниела Димитрова

      8. „Футбол”   - Тодор Кушкиев

 

Целева група:    ученици от I до VIII клас